Glatt humör och framtidstro när Nooshi Dadgostar gästade Fagersta

På måndagen hade Fagersta besök av en partiledare för första gången på åtta år. Det var Vänsterns Nooshi Dadgostar som gjorde en visit i staden.

Besöket inleddes på Epiroc där hon togs emot av fabriksledningen. Som inledning fick hon en kort information om produkter och tillverkningsprocesser. Sedan guidades hon en runda under en timme av företagsledningen. Vänsterledaren samtalade också med folk ute i produktionen, och lyssnade entusiastiskt på frågor och svar. Senare träffade hon även arbetarrepresentanter och diskuterade fackliga frågor.

Nooshi Dadgostar uttryckte att hon var mycket nöjd och tacksam för ett proffesionellt och vänligt bemötande från både ledning och arbetare under besöket.

Sedan kom hon till Brinelltorget och välkomnades med stora applåder av glada Fagerstabor och vänsterpartister från Västmanland och Smedjebacken. Hon höll ett kort tal och nämnde bland annat att partiet arbetar för rättvisa, jämställdhet och tron på att människor tillsammans kan skapa ett bättre samhälle.

Hon tog också upp vad Vänsterpartiet tycker om marknadshyror och att deras förslag om höjda pensioner nu ligger på riksdagens bord och att hon självklart hoppas att det går igenom. Efter det pratade hon med besökare, affärsmän och förbipasserande och bjöd på grillad korv med bröd till alla som ville ha. Det kom ca 75-80 personer till Brinelltorget där det togs många selfies med henne.

– Jag tycker att det var ett avspänt och trevligt besök, säger Ann-Christine Andersson, förstanamn på Vänsterns lista till kommunalvalet i Fagersta.

%d bloggare gillar detta: