Daniel Modin gör come back i Faik efter den svåra skadan

Dagen före nyårsafton kunde FN berätta att
22-årige Daniel ”Modda” Modin skadats allvarligt i ett ben under en match med moderklubben Njurunda, som han var utlånad till under juluppehållet.

Det visade sig att ena lårbenet var helt av efter att han i hög fart hamnat snett och dammat in i sargen. Med fruktansvärd värk fördes han till akuten. Och det blev en lång konvalescens efter operationen där lårbenet skruvades ihop. Även för Faik var det ett hårt bakslag med tanke på den tunna truppen och Daniel Modins kapacitet.

Efter tre och en halv månad är Daniel återställd och nu är det klart att han spelar för Fagersta AIK även nästa säsong.

”Det första jag tänkte när skadan uppstod var att jag ska tillbaka till FAIK nästa säsong, det finns inget annat. Jag har inte gjort en full säsong här ännu så det ska bli oerhört kul att förhoppningsvis göra det! Jag hoppas på att jag kan börja denna säsongen så som jag avslutade förra säsongen i FAIK. Nu kör vi!” säger Daniel Modin till hemsidan.

%d bloggare gillar detta: