Ris och ros till snöröjningen i Fagersta

NVK:s entreprenörer fick en tuff uppgift att hålla gatorna rena när det värsta snöfallet på många år föll över Fagerstaområdet natten till fredagen. Och de fick allt från beröm till skäll, beroende på område.

– Jag får inte skotta ut snö på vägen från min tomt men kommunen får lämna ett stort lass snö på min uppfart så jag knappt kommer fram, säger en läsare.

En annan säger att det är besvärligt att ta sig fram på Uggelbo och mängder av klagomål har kommit in till NVK:s app därifrån. Medan andra är väldigt nöjda eftersom NVK även tagit bort snö från infarterna till villorna. Annars hade många inte kunnat ta sig ut, särskilt äldre som inte kan skotta så stora mängder tung snö.

Under hela natten till lördagen pågick snöröjningen och fortsätter även under dagen till dess att det är rent från snö på gator och torg.

%d bloggare gillar detta: