Kvinnor hittade makaber figur hängande i skogen

Två kvinnor som var på promenad på Björnbacksvägen i Fagersta möttes av en obehaglig syn. Det var en figur som stoppats ned i en säck och hängts upp i ett träd.

– I tisdags var jag och en vän ute på vandring och vi gick från Björnbacksvägen upp på ridvägen och mot gamla gruvorna. Och där på ett träd hängde en jätteläbbig ”figur”, en nalle i en säck. Någon hade gjort om ögon och mun och den var liksom hängd runt halsen på ett träd. Vi blev riktigt illa till mods, säger en av kvinnorna till Fagersta Nyheter.

– Det var en jätteobehaglig syn och känsla och jag kan inte släppa det där. Kanske är det ett ”litet spratt”, men jag undrar om ett barn tycker så när vi två vuxna blev så illa berörda.

Ytterligare två personer som hört av sig om ”en hemsk varelse” i området vill veta om någon känner till vad det är och undrar vad det kan vara i säcken.

– Det är ju helt vrickat att göra så här som enbart är ägnat att skrämma människor. Är det ens lagligt, undrar en yngre kvinna som är glad att barnen inte var med när hon passerade förbi.

De som vet något om detta kan höra av er enskilt till FN.

%d bloggare gillar detta: