Per-Ols upp i serieledning efter ännu en toppmatch

Per-Ols gick på fredagskvällen upp som etta i tabellen för division 2 Västmanland/Örebro genom att besegra WSK Lindesberg på bortaplan med 7–3 (1–1, 3–0, 3–2).

Per-Ols gick ut hårt och tog ledningen redan efter en halv minut genom Julius Wallin. Hemmalaget kvitterade, men Fagerstalaget tog åter ledningen fyra minuter in i andra perioden då Fredrik Åhlberg satte 2-1. Efter det blev det fart på Per-Ols. Andreas Liljeqvist gjorde 3-1, Emil Laukka 4-1 och Daniel Snickars sköt in 5-1 några minuter in på den sista perioden.

Lindesberg gav dock inte upp möjligheten att gå segrande striden och reducerade till både 2-5 och 3-5. Tempot drevs upp och det blev tre utvisningar för hårt spel. Men med fem minuter kvar sköt Julius Wallin in 6-3, vilket följdes av att Noa Kempe fastställde resultatet till 7-3.

Det var en stark laginsats men där Fredrik Åhlberg kan nämnas för att han förutom att göra ett mål för Per-Ols även spelade fram till tre mål.

%d bloggare gillar detta: