Julteater nyhet på hembygdsgården

Som ett extra trevligt inslag på årets julmarknad på hembygdsgården i Västanfors spelas det teater i skolmuséet av en grupp från Norrby teater.

”Jultomten har brått med sina klappar och är glad att han hinner i tid, men han har missat en julklapp och måste snabbt tillverka en ny och försvinner snabbt in i verkstan. Just då har ett flygande tefat landat och in kommer tre ufon som inte riktigt vet var de är, men de ser paketen som är mycket finare än deras Ufo-ägg. Så vad gör de då? Får man ta andras paket bara så där, och blir inte tomten ännu mera försenad och hinner han då lämna ut alla julklapparna?”

Det är handlingen i pjäsen som regisserats av Helena Nygårds. Skådespelare är Ulf Anders Ekman, Theo Bergstrand, Alvin Nygårds Backström och Patrik Lobel Junggren.

Föreställningen visas 12.30, 13.30 och 14.30.

%d bloggare gillar detta: