Remco Boere klar för två säsonger till med Fagersta Södra

Fagersta Södra IK har kommit överens med tränaren Remco Boere om ett kontrakt som sträcker sig över två säsonger.

”Jag är riktigt glad att vi kom överens så snabbt och ser fram emot att bygga vidare på det vi påbörjat den gångna säsongen.
Remco är en mycket skicklig coach med bra fingertoppskänsla och lång erfarenhet”, säger sportchefen Patrik Salminen till Södras hemsida.

”Att vi nu skrivit ett kontrakt som sträcker sig över två år gör att vi verkligen kan tänka lite mer långsiktigt och det ger även Remco möjlighet att hjälpa ännu fler av våra unga spelare att ta nästa kliv. Oerhört skönt att ha denna superviktiga pusselbit i lagbygget klar såpass tidigt.”

”Jag är glad över att ha förlängt mitt kontrakt med ytterligare två år i Fagersta Södra. Det känns extra bra att kunna bygga vidare på det arbete vi har påbörjat den gångna säsongen och bygga vidare utifrån den grund vi har lagt i år.
Målsättningen kommande säsong är att få ihop mer poäng än under denna säsong och att utveckla vårt spel och våra insatser ytterligare.
Jag ser också väldigt mycket fram emot att ägna ännu mer tid till att utveckla och förbereda föreningens yngre spelare för att ta klivet in i vårt A-lag”, säger Remco Boere.

%d bloggare gillar detta: