Förstår inte hur Fagersta kommuns ledning tänker

INSÄNDARE

Läser att Koltrastens matservering kommer att läggas ner. Det har jag sagt i cirka ett års tid. Det har varit uträknat och det är bedrövligt.

Att det minskar med matgäster är inte konstigt. På slutet var det 3-5 personer som åt när jag var där. Förra året var jag med flera dit tidigt cirka 11-11.30 och skulle äta lutfisk. Men det var slut. Då fick man veta att man skulle förbeställa maten, om det skulle räcka, men det hade jag ingen aning om.

Salladsbuffén ställdes bakom disken. Även mjukt bröd. När jag åt plommonspäckad fläskkarré låg det köttbullar i maten. Har även hänt att köttbullarna hamnat till pepparrotsköttet.
Rödbetor kunde man kanske få 4 stycken till pyttipannan. En tant ville ha med sig det av maten som hon inte orkade hem. Men det fick hon inte, det berättade hon själv. Grädde och sylt till pannkakor var cirka 1 matsked.

Tycker det är skandal att kommunen gör så här. Till julen, alla ensamma. Det har varit bra att äta där förut, men nu är det förbeställning.
Snålas ska det göras. Maten är det inget fel på, men dom som jobbat på att minska ner matgästerna har ansvaret. I början skyllde dom på coronan att allt skulle stå bakom disken.

Men hur kan då Fagersta kommun ha rullande smittspridande coronabussar. Det har jag ifrågasatt, men det ska dom ta upp 2022. Ta betalt där i stället, så man kan åka buss igen. Förstår inte hur Fagersta kommun med ledning tänker överhuvudtaget. Jag röstar aldrig på Socialdemokraterna mer. ALDRIG.

LENA V.

%d bloggare gillar detta: