Ny förlust för FAIK trots bra spel och ledning med två mål

Två perioders stundtals riktigt bra spel räckte inte när Fagersta AIK tog emot Hedemora SK i hockeytvåan på fredagskvällen. Efter forcering av gästerna förlorade FAIK matchen med 4-7 (2-1, 1-0, 1-6).

FAIK tog ledningen redan i den tredje minuten genom Henrik Lövgren och behöll den i tio minuter till gästerna kvitterade. Bara sekunder senare kunde Nik Unik åter ge hemmalaget ledningen och den behölls till pausvilan.

Fagersta ångade på och när Hannes Carlsson satte 3-1 jublades det rejält på läktaren. Och ledningen höll i sig till den andra pausen. Men efter det föll FAIK delvis ihop. Hedemora reducerade efter fyra minuter och kvitterade fem minuter senare.

Efter ett par snabba mål var läget därmed omvänt. Nu ledde Hedemora med två mål. FAIK satsade framåt och Samuel Blücher lyckades reducera till 4-5 med tre minuter kvar att spela.

FAIK spelade offensivt för kvittering men drog på sig en utvisning och det blev istället Hedemora som fick utdelning på skotten de sista minuterna och satte två mål.

Foto: JÖRGEN HJERPE

%d bloggare gillar detta: