1500 i gåva till alla anställda inom Region Västmanland

Alla anställda inom Region Västmanland får 1500 kronor i skattefri gåva av arbetsgivaren. Det beslutade regionstyrelsen på tisdagen.

”Den pågående pandemin har medfört stora påfrestningar för hela organisationen i Region Västmanland, inte bara hälso- och sjukvården utan även kollektivtrafik, näringslivsutveckling, utbildning, kultur, tandvård, stöd- och serviceverksamheter. Beslutet i regionstyrelsen möjliggörs genom att använda möjligheten med tillfällig skattefrihet för gåvor upp till 2 000 kronor per anställd”, säger Region Västmanland i ett pressmeddelande.

”Regionens medarbetare har varit starkt involverade i pandemiarbetet, på olika sätt, i olika verksamheter. Alla har bidragit till att både förbygga smittspridning, vaccinera och vårda de som behöver covid-vård.”

– Vi som regionstyrelse vill därför även i år visa vår uppskattning genom att ge en särskild gåva till alla regionmedarbetare, säger Denise Norström, S, regionstyrelsens ordförande.

Gåvan kommer precis som förra året att delas ut som gåvokort.

%d bloggare gillar detta: