21-årig Västeråsare ny spelare i Västanfors

21-årige Erik Jacobsen, med Västerås SK som moderklubb, förstärker Västanfors i vinter. Ett välkommet tillskott efter en tung period för klubbens sportgrupp.

Erik Jacobsen har gått hela vägen genom Grönvitts ungdomsverksamhet upp till äldsta juniorlaget. Sedan blev det TB Västerås och även samarbetslaget Västerås Bandy. Och han hoppas hitta en roll på mittfältet i Fläkten.

– Jag trivs bäst som mittfältare, men har även spelat ytterhalv. Som mittfältare vill jag gärna ha bollen, jag är lugn med bollen och har en bra passningsklubba. Så ska jag försöka driva spelet, både offensivt och defensivt. Och jag kommer att ge 100 procent för Västanfors, säger han till hemsidan.

Läs mer här:

https://www.laget.se/VIFBandy/News/6733196/Erik-Jacobsen-klar-for-Vastanfors?fbclid=IwAR0d_S9FmFdz-8HGTQtVwWx1mGaFj7Xf6Zo8-XFKCtuWScCxMIi1MhVQw7I

%d bloggare gillar detta: