Nu startar körer och öppen förskola på Lindgården efter coviduppehållet

Barnkören, Minipulsarna, öppen förskola och fasta barngrupper startar på Lindgården nu i början av september.

Efter uppehåll på grund av pandemin kommer den uppskattade öppna förskolan att starta igen på Lindgården på måndag den 6 september med ett begränsat antal besökare. Det går till så att alla deltagare tar varsin klädnypa som sätts tillbaka när man går hem. Finns inga klädnypor utanför så är det fullt.

”Vi ser helst att vuxna som besöker oss är vaccinerade. Alla ska vara symtomfria. Öppna förskolan är öppen för barn tillsammans med en vuxen”, upplyser församlingen. Öpetttiderna är måndag kl 8.30-11.15, tisdag kl 8.30-11.15 och fredag kl 8.30-11.15.

Minipulsarna (barn 0-5 år med en vuxen) träffas i Västanfors kyrka på torsdagar kl 16-16.30. Barnkören (barn 6-12 år) övar i Västanfors kyrka på torsdagar kl 17-17.45. Terminsstarten är i kväll. Körledare är Britt-Marie Frid Andersson

Barngrupperna på Lindgården startar nästa vecka. Maximaler (5-åringar) på måndag kl 13-15, juniorer (åk 1-3) tisdag kl 14-16 och miniorer (F-klass) onsdag kl 13-15

%d bloggare gillar detta: