Vi kan varmt rekommendera en röst på POSK vid kyrkovalet

INSÄNDARE

Med anledning av det stundande kyrkovalet, som vi av olika anledningar inte kandiderar till, vill vi ändå föra fram våra erfarenheter och åsikter om de snart fyra år som gått sedan vi blev inröstade för Sverigedemokraterna.

Vår församling, Västanfors-Västervåla församling, måste tillhöra toppskiktet av församlingar i Sverige. Något som vi kan vara stolta att få tillhöra.

Utvecklingen som skett de senaste åren har varit möjlig tack vare att POSK lyckats peta bort Socialdemokraternas dominans i den lokala kyrkopolitiken.

Allt från vår kyrkoherde/entreprenör Henrik Rydberg till kyrkorådets eminente ordförande Anders Linger till alla drygt hundra anställda i organisationen är värda vår beundran.

Kyrkomötet verkar en del väljare tycka inte vara inte så viktigt. Då skulle vi vilja hänvisa till det Johan Westerholm på Ledarsidorna.se (titulerar sig själv ”Karlebysosse”) skriver den 30 aug:

”Ulla Löfvén (Stefan Löfvéns hustru) är en av Sveriges mest inflytelserika kyrkopolitiker, som öppet medgivit att hon vill arbeta för en politisering av tjänstetillsättningar på chefsnivå i Svenska Kyrkan, samt att hon inte ser att chefstillsättningar nödvändigtvis behöver ha någon teologisk kompetens. Att Svenska Kyrkan är en politisk organisation är inget Ulla Löfvén hymlar med”

”Ulla Löfvén är dessutom del av den socialdemokratiska gruppen som aktivt drivit på för Svenska Kyrkans biståndsorganisation ACTs fördjupade samarbete med Muslimska Brödraskapets nätverksorganisationer IslamicRelief samt Muslim Aid. Bägge med politiker eller före detta ministrar i sina ledningar såsom Omar Mustafa S och Mehmet Kaplan MP”

Det är på grund av utvecklingen i kyrkan centralt, (Kyrkomötet) där Sossar och Centern är starkast, som Sverigedemokraterna bestämde sig för att ge sig in i kyrkopolitiken för att göra Svenska kyrkan till kyrka igen och inte en politisk plattform för Socialdemokraterna

Till väljare som saknar SD-kandidater i årets val till församlingen kan vi varmt rekomendera POSK.

Gunilla Dahlberg Malmén oberoende SD

Rolf Malmén oberoende SD

%d bloggare gillar detta: