Fullt drag när Beautytown Cruisers bjuder in till fest i parken

På lördag blir det festligheter i folkparken då Beautytown Cruisers bjuder in till en eftermiddag med trevligheter och håll i gång.

– För att visa vår tacksamhet till alla som skänkt oss pengar i samband med branden vill vi nu bjuda tillbaka till Fagersta med en härlig dag i parken med gratis inträde för alla. Vi välkomnar alla att komma och titta på fina bilar, njuta av motormuller och rock n roll och såklart är grillen igång för lite burgare, säger Mia Sandberg i Beautytowns styrelse.

Man slår upp portarna vid ett och sedan blir det scroll saw-artist, tatuerare, pinstripe-artist samt bandet Rebel Rockers som spelar på utescenen vid 16-tiden. Cruisingen runt centrum börjar vid 18 och pågår i tre timmar.

– Dock måste vi följa restriktionerna som tillåter 150 bilar samt 600 personer inne på området samtidigt, påpekar Mia.

%d bloggare gillar detta: