Anita tipsar om vigsel i vacker miljö

Går du i giftastankar men har inte lust eller råd med ett pampigt kyrkobröllop och efterföljande fest för släkt och vänner?
Anita Lilja-Stenholm tipsar om en enklare men ändå fin variant.

– Pandemin stoppar inte kärleken och alltfler väljer ett enklare bröllopsarrangemang som en borgerlig vigsel innebär. I naturen finns många fina platser att befästa sin kärlek och vigas till makar. Runtom i Fagersta finns så många vackra platser att välja på, säger Anita Lilja-Stenholm som är borgerlig vigselförättare.

– Det är en fin tid för borgerlig vigsel nu i sensommartid. Jag viger tre par nu i slutet av augusti utomhus vid sjön Snytens Strand, Lusthuset i Herrgårdsparken Västanfors och Åvestbo Hembygdsgård. En borgerlig vigsel är en kort och minnesvärd ceremoni.

– Passa på och säg ja till varandra och kärleken. Ansök hos Skatteverket om hindersprövning och boka en vigselförrättare via http://www.fagersta.se, tipsar hon.


%d bloggare gillar detta: