Varför är det ens p-förbud på torget?

INSÄNDARE

En tidig lördagmorgon parkerade jag utanför Ica/Systembolaget i Fagersta för att gå in och handla på Ica. Ja det står ”förbud mot ej behörig trafik” vid infarten.

Varför körde jag då in? Jo för att jag sett att ”alla andra” alltid gjort det. Fick böter på plats av Polisen. ”1000 kronor för att du kört in. 500 för att du parkerat”.

Men eftersom Polisen inte sett mig köra in fick jag ”bara” 500 kronor i böter. Helt okej. Jag gjorde fel. Vad jag undrar är: varje gång jag är i Fagersta så ser jag konstant bilar köra ut och in där. Har alla ”tillstånd” eller vad handlar det om?

Någon som kanske kan förtydliga detta för mig? JAG VET ATT JAG GJORDE FEL. Så undanber mig kommentarer om det. Och böterna betalade jag samma dag. Men. Varför är det ens förbud där? Förstår liksom inte poängen med att hela ytan ska stå tom. Ska det vara torghandel så okej. Men det är det väl inte varje dag?

JENNY DAHLBERG

%d bloggare gillar detta: