Fagerstabo häktad för grovt vapenbrott

Den Fagerstabo som greps i förra veckan på Alfavägen har häktats misstänkt för grovt vapenbrott, grovt olaga hot samt misshandel.

Polisen larmades strax efter halv tio på kvällen i onsdags i förra veckan om att det hörts en kraftig smäll och ljudet av krossat glas från ett hyreshus på Alfavägen. Direkt efter tipsades FN om händelsen. Det hade samlats mycket folk utanför huset och de flesta gav intryck av att vara rädda.

Fyra poliser hörde olika personer och efter en stund greps en man i en trappuppgång. Han anhölls av åklagare efter förhör, misstänkt för grovt vapenbrott, grovt olaga hot samt misshandel.

Mannen, som är i 30-årsåldern, har nu häktats av Västmanlands tingsrätt. Domstolen har ålagt honom särskilda restriktioner, vilket innebär att han inte får ha någon som helst kontakt med omvärlden utanför häktet.

%d