Polisen söker man i röd huvtröja efter branden som ödelade Haket

Det cirkulerar olika uppgifter om vad som hände på Järnvägsgatan omedelbart efter att branden startade i pizzeria Haket på söndagskvällen. Polisen söker en person som tros ha förföljt gärningsmannen, alternativt kan vara medbrottsling.

Det är oklart om det var en eller flera personer som sprang från restaurangen nedför Järnvägsgatan direkt efter att glas krossats och elden flammat upp. Uppgifter från vittnen förekommer om allt från en till tre.

Polisen är extra angelägen att komma i kontakt med en person, klädd i en röd huvtröja, som sprungit efter en person från Järnvägsgatan i riktning ned mot Bergslagsvägen just efter att pizzerian satts i brand.

Polisen är även angelägen om att få kontakt med fyra tjejer på cykel som mött de två personerna på Järnvägsgatan, i höjd med Pizzeria Picasso.

Polisen vill också ha kontakt med personer som befunnit sig i närheten av Järnvägsgatan och som har iakttagelser mellan klockan 21.30 och 22.15 från söndagskvällen, samt med personer som filmat brandförloppet. FN fick snabbt både film och bilder från privatpersoner.

Polisen vill också ha kontakt med näringsidkare och eventuellt andra som har övervakningskameror i Västanfors.

%d bloggare gillar detta: