Fagerstabo vill ha staket runt lekplatserna

En Fagerstakvinna har skickat in ett e-förslag om att stadens lekparker borde inhägnas och få säkerhetsgrindar så att inte barnen kan smita i väg.

”Jag tycker att detta är något som bör satsas på. Detta gällande säkerhet för samtliga i lekparken, föräldrar och barn, att föräldrar kan vara trygga att de små inte smiter ut på vägar eller dylikt, samt att barn och föräldrar kan leka fritt utan att behöva oroa sig för att eventuella bilar eller liknande ska komma in på lekplatsen och orsaka skador”, skriver kvinnan i förslaget.

”Alla föräldrar ska ha koll på sina barn, men det finns föräldrar med handikapp och sjukdomar som gör att de inte alltid hinner med och det ska inte hindra barn från lek i lekpark med sina föräldrar”, påpekar hon.

%d bloggare gillar detta: