Fagersta Nyheters webbsida är redan förstahandsvalet hos läsarna

FN varnades för att flytta från Facebook till en egen hemsida på webben på grund av risken att läsarna inte skulle klicka sig vidare. Men redan nu går över hälften av läsarna direkt in på fagerstanyheter.com

Eftersom varje seriös nyhetsförmedlare på nätet behöver vara godkänd av myndigheten för press, radio och tv och ha en ansvarig utgivare var det naturligt att flytta till en egen hemsida där tryckfrihetsförordningen gäller.

FN finns kvar på Facebook men endast som reklamplats för webbsidan och som community, där de som gör inlägg själva ansvarar för vad de skriver.

Men de som inte är intresserade av inläggen eller inte ens har Facebook går nu direkt in på hemsidan, där det finns möjlighet att skriva insändare under eget namn eller pseudonym.

%d bloggare gillar detta: