”Lången” Pettersson tvåa i Limaracet

Under lördagen och söndagen kördes deltävling tre och fyra av Back-SM i Lima då tävlingen Limaracet avgjordes. Tomas ”Lången” Pettersson körde in på en andra plats.

Tävlingen hade lockat totalt 72 startande och bland dem fanns flera ekipage från Fagersta MK där några körde riktigt bra.
1266 meter uppför Mattåsbacken mot folkracebanan var det som gällde, ett träningsåk och två tävlingsåk per dag.

I klassen Rallybilar 2 wd återfanns Tomas “Lången” Pettersson högt upp i resultatlistan i sin BMW Compact. På lördagen blev det en 5:e plats av 27 startande. Han toppade detta med en 2:a plats i söndagens race i klassen med 26 ekipage på startlinjen. Mycket starkt kört av ”Lången”.

I klassen Gr. F/ VOC kom ledaren Björn Lidén till start i sin BMW 320. Det blev en 5:e plats på lördagen och en 4:e plats på söndagen. Nils Strömgren körde lördagens tävling även han i en BMW 320 och gjorde det så bra att han åkte in på en 3:e plats. På söndagen körde Elisabeth Pettersson BMW:n då hon delade bil med Nisse. Elisabeth körde in på en 5:e plats.

%d bloggare gillar detta: