Fagerstafamilj anordnar loppis hemma innan de flyttar till bättre företagsklimat

I morgon, lördag, blir det ett ovanligt loppis i Västanfors. Det är familjen Audsley som säljer en stor del av sitt bohag innan de flyttar till Växjö. De hoppas att många kommer och gör fynd.

Jessica Audsley, uppväxt i Fagersta, är strateg i sociala medier och har över 20 års erfarenhet inom PR, kommunikation och sociala medier, som tar allt större plats i människors mediekonsumtion.

Hennes kunder finns i Sverige och Storbritannien, där hon tidigare var bosatt.
Hon återkom till barndomsstaden men nu har hon och maken James, som är inredningsarkitekt, och de tre barnen beslutat att lämna Fagersta.
Flyttlasset går till Växjö i Småland, som är känt för sin småföretagaranda, något som Fagersta inte kunnat matcha och som berörts tidigare då politikerna fått låga betyg av företagarna i enkäter.

– Min bror bor i Växjö och vi vill ha mer utbud på restauranger exempelvis, men också utbildning till barnen. Men viktigt är faktiskt också hur Fagersta kommun styrs och hur man hanterar företagare och stimulansen att starta eget och stötta företagare och så vidare, säger hon till FN.

Loppiset börjar vid tio och pågår till tre på lördagseftermiddagen.
– Min företagsamme son serverar kaffe, saft och kaka till försäljning.

%d bloggare gillar detta: