En person anhållen för mordförsök i Fagersta

Polisen grep två unga män i en lägenhet i Fagersta, misstänkta för knivdådet utanför Malmen. Det var tack vare vittnesuppgifter som de kunde identifieras av polisen.

Det fanns flera personer som kunde ge signalement på de båda unga män som misstänks för att vara inblandade i knivskärningen av en ung person utanför Malmen på torsdagseftermiddagen. De båda hade kommit ut från Coop med ett paket när de stötte ihop med den man som en stund senare blev knivskuren.

Vittnesuppgifterna gjorde att polisen ganska snart kunde identifiera dem och slog till mot en lägenhet. Männen greps misstänkta för grov misshandel efter förhör anhölls den ene för försök till mord medan den andre släpptes. Polisen gick inte ut med hur allvarliga mannens skador är, men enligt uppgift till FN är de inte livshotande.

%d bloggare gillar detta: