Far och son från Fagersta rallysegrare i Karlstad

Under lördagen och söndagen kördes deltävling 3 och 4 i Sprintserien på Kalvholmens motorstadion i Karlstad. Tävlingen hade lockat hela 111 ekipage till start.
Av dessa var 5 från Fagersta motorklubb.

I klassen gr.E, gr.F, VOC, gr N < 1600 cc med 23 ekipage anmälda hade Fagersta en representant i varje förarklass. Nisse Strömgren kom till start i sin Ford Focus bland A-förarna. Han gjorde detta med bravur och vann både lördag och söndag.

Sonen Robin Strömgren körde sin BMW 320 bland B-förarna i denna klass och ville inte vara sämre än fadern och vann även han både lördag och söndag. Robin var även snabbast i klassen totalt båda dagarna.

I klassen Rallybilar 2 wd bland A-förarna blev det 5:e plats båda dagarna för Tomas “Lången” Pettersson i en BMW Compact. Börje Boström var klubbens representant i klassen B-förare i sin Volvo 940 och det blev en 4:e plats på lördagen och en 3:e plats på söndagen.

Elisabeth Pettersson körde Ford Focus bland C-förarna. Det blev en 11:e plats på lördagen och en 10:e plats på söndagen.

%d bloggare gillar detta: