Nu drar fotbollen igång efter semestern

Efter några veckors uppehåll och vila drar seriespelet för Fagerstas båda fotbollslag Södra och Västanfors igång i helgen. För båda lagen är det viktigt med seger.

Fagersta Södra herrar, som inlett seriespelet lite knackigt och ligger åtta i tabellen, tar emot Söderhamn hemma på Onsjövallen i dag, lördag och det blir utan Kristian Lee-Him som är klar för Nyköpings BIS. Klubbarna har kommit överens om en omedelbar övergång. Nyköping ligger i delad serieledning i division 2 Södra Svealand med siktet inställt på en återkomst till division 1.

”Vi tackar Kristian för hans tid i Fagersta Södra och önskar honom ett stort lycka till på hans fortsatta fotbollsresa”, säger sportchefen Patrik Salminen.

Västanfors damer har ett klart bättre utgångsläge med sin fjärde plats och en match mindre spelad än de tre lagen ovanför i tabellen. I morgon kväll möter man Råsunda borta, där målet är seger och avancemang i tätstriden.

%d bloggare gillar detta: