Hade väntat mig en vacker blomsteräng

INSÄNDARE

Jag är inte den som brukar gnälla men drog mig i dag till minnes att jag såg på tv för ett par år sedan då en av Fagersta kommuns höjdare visade runt och berättade hur fint det skulle bli i Vilhelminaparken efter att dammen och bäcken tagits bort.

Han nämnde bland annat att det skulle planteras en fin blomsteräng på området där bäcken rann fram till dammen, som ju asfalterades. Men när jag i dag följde med barnen till tivolit trodde jag knappt mina ögon när jag fick se denna blomsteräng i Fagersta centrum.

Det var ju vad jag kunde se mest tistlar och ogräs på denna äng så antingen har någon lurat skjortan av kommunens inköpare av blommorna eller så är jorden så dålig att det mest är tistlar och andra oönskade växter som trivs där.

UPPVÄXT UTE PÅ LANDET

%d bloggare gillar detta: