Skönt att slippa sossereklam till frukosten!


Läser en insändare på fagerstaposten.se som tycker att det är för mycket politikerpropaganda på insändarsidan och det är faktiskt orsaken till att jag slutat prenumerera på den efter 35 år.

Att sätta sig vid frukostbordet tillsammans med frugan ska inte längre få förstöras av att se tre flinande riksdagspolitiker från Västmanland skryta över något som sossepartiet centralt har uppmanat dem att göra. Samma texter valsar ju runt i hela landets lokaltidningar med olika avsändare, det såg jag på semestern.

Håller med om att det är ren propaganda som dessa politikerproffs ges väldigt stort utrymme för, sånt som de egentligen borde betala som annonser för det är vad det är och som de får skattebidrag för av oss arbetare.

Här på FN slipper man deras ihåliga skryt om hur bra de själva är och vi får istället läsa om vad vanligt folk tycker. Fortsätt så!

TELEVERKARE SEDAN -75

%d bloggare gillar detta: