Är det här det du vill visa upp Wallsten?

Meningen är att i kollektivtrafikens tidevarv ska besökare till Fagerstas två nya kommunhus komma med tåg. Men vad får de se först? Ett nedklottrat förfallet hus.

Det har skrivits mycket om Fagersta centrums utseende den senaste tiden och det bästa vore ju om vi tillsammans, som ju blivit Marino Wallstens honnörsord, kunde göra vårt bästa för att göra det så trevligt som det bara går.

Men så fort någon för fram en idé så uppmanas den att engagera sig politiskt. Som ensamstående med små barn är det inte möjligt att sitta i möten, jag var med förut och vet hur själsdödande det är att sitta i flera timmar långa kvällsmöten där chansen att vinna en omröstning mot eliten i partiet är lika med noll.
Man känner dig bara nedtryckt och korkad.

Ta istället och lyssna på de som för fram sina åsikter i sociala medier som är de vägar som allmänheten har till sitt förfogande och sluta upp med att raljera över Facebook som till och med statsministern använder för att snabbt föra ut sitt budskap, som senast då två barn blev skjutna av kriminella invandrare.

VÅRDARBETARE 40 PLUS

%d bloggare gillar detta: