Janne kan ta åt sig äran av stora köket

Läste insändaren om att moderaterna suttit i sossarnas knä i Fagersta i sju år och inte uträttat något vettigt. Men de har faktiskt varit med om att fixa ett nytt kök till kommun!

Utan Moderaterna hade inte Sossarna kunnat få igenom nånting av deras idéer i Fagersta. Sossarna hade ju snabbt bränt broarna med Vänstern och kan vara glada att Janne Johanssons gäng ställde upp så frikostigt att S fick varenda viktig ordförandepost.

M hade kunnat sätta hårt mot hårt och krävt ledarskapet över antingen utbildnings- och fritidsnämnen eller socialnämnden. Att det sitter två sossar, Niklas Bergström och Lena Eldståhl, i topp för sociala är inte ens demokratiskt okej när de bara har 40 procent av befolkningen bakom sig, alltså långt från majoritet får dessa styra och ställa över folks väl och ve och ständigt överskrida den budget de tilldelats.

Men att frånta Janne äran av att ha varit med och sett till att Fagersta kommun fått ett nytt stort kök är rent oförskämt. Marino, Nisse, Märta och Gustav – lägg ner ert skryt om att ni byggt ett nytt kök. Ni är inga byggmästare, det är Fagersta kommuns skattebetalare och inte ert parti som byggt 73-miljonersköket!

TAISTO PÅ TVÄREN

%d bloggare gillar detta: