Jag fick skämmas över besöket i Vilhelminaparken

INSÄNDARE

Har besök av en käresta som inte sett Fagersta på många år och vi bestämde oss för att gå på konditori och sedan göra ett besök i Vilhelminaparken, där brukar det alltid vara så fint med blommor runt fontänen.

Kaffet och brödet var gott och vi njöt en bra stund i solen innan vi gick vidare mot parken, men det var inte alls som förr där. Min vän blev helt paff av att få se den stora asfalteringen där det förr var en vacker damm med porlande vatten och som om det inte var nog så fanns det inga blommor i jorden runt fontänen trots att halva sommaren har gått, det enda som växte där runt det lortiga vattnet var tistlar och ogräs.

Min vän blev väldigt besviken över hur de har försämrat parken sedan sist och jag kunde inte annat än skämmas och blev riktigt ledsen hur Fagerstas ledning lyckats ställa till det.

Vi läser ofta om hur politikerna lägger pengar på att ungdomar ska ha något att göra och jag har inget emot det men kommungubbarna borde tänka även på oss äldre som betalat skatt här i alla år, har våra åsikter och fritidsbehov ingen betydelse längre annat än när det är val?

Risken är väl nu att jag blir avfärdad som en gnällig gammal tant men jag är tacksam för att mina utflyttade barn lärt mig att också vi kan använda den här nya möjligheten att få säga vår mening och inte bara acceptera och tiga.

GAMMAL FAGERSTADAM

%d bloggare gillar detta: