Mycket kul väntar när Fritidsbanken gästar Eskiln

Fritidsbanken i Fagersta gör en turné i sommar där de besöker olika platser för att medverka till ett roligt sommarlov för barn och ungdomar. I dag är de vid Eskiln.

Fagerstas fritidsbank startades på initiativ av Jimmy Wahlstedt, föreningsutvecklare på Fagerstas fritidsförvaltning, efter ett beslut i dåvarande utbildnings- och fritidsnämnden, som insåg fördelen med att ha gratis utlåning av sport- och fritidsprylar till dem som inte har möjlighet att skaffa utrustning för att aktivera sig under olika årstider.

Sedan dess har verksamheten vuxit rejält och Fritidsbanken gör små turnéer ute på platser där barn och unga rör sig. Deras besök är populära och i dag, måndag kommer de till Eskilnbadet mellan klockan 12 och 17.30, liksom på onsdag. På fredag avslutar de klockan 15.

De kommer att ha med sig olika badgrejer som simfötter, cyklop och snorkel, plus utrusning för olika landaktiviteter som badminton och kubb. Liksom Pep ups hinderbana. Alla är välkomna att besöka dem och extra roligt är att det utlovas vackert väder.

%d bloggare gillar detta: