Förlust med uddamålet för Fagersta Södra

Fagersta Södra IK förlorade söndagens bortamatch i division 3 Södra Norrland mot Strands IF. Matchen slutade 2-3 efter 2-2 i halvtid.

Södra gjorde en bra insats och tog ledningen efter 24 minuter genom ett snyggt skott från Neil Hillion från straffområdeslinjen. Fagerstaspelarna skapade flera målchanser och i 37:e minuten kunde samme Hillion öka på ledningen till 2-0 efter ett pass från Zyberi Ylvi.

Södra var nära 3-0 men stolpen stod i vägen och istället reducerade Strands IF i slutminuten av första halvlek och med bara sekunder kvar kvitterade hemmalaget.

Även i andra halvlek skapade Fagersta Södra en del målchanser men det blev Strands som avgjorde med bara några minuter kvar att spela. En snöplig förlust som hade kunnat sluta med Södraseger med lite mer tur i avsluten.

%d bloggare gillar detta: