Ett stort tack till en främmande tjej!

INSÄNDARE

Vill rikta ett stort tack till en främmande tjej. Vilken fredagskväll. Tänkte att en sån här kväll är det nog inte så många som handlar så jag gick ner till Coop i Fagersta och skulle handla lite.


Men tydligen hade de stopp till internet så kassorna fungerade inte. Långa köer och till slut sa de att det enda som fungerade var självscanning. Som den tekniknörd jag i grunden är hade jag direkt när de började med scanning tänkt prova men då det inte fungerade för mig, detta var säkert ett par år sedan, så fortsatte jag handla på gammaldags vis.

Nu var jag hänvisad till självscanningskassan och kände mig mycket osäker. Som tur var, hamnade jag bakom en supertrevlig tjej i scanningkön och bad henne visa mig lite så jag skulle klara av det. Det var en MEDMÄNNISKA!

Hon hjälpte mig med alla varor och jag tog mig genom kassan och kunde betala. Så nu har jag fixat det, visserligen med hjälp, men nästa gång fixar jag det själv. Tog nog nån timme att handla idag på fredagskvällen men det var det värt!


Kristina

%d bloggare gillar detta: