SD kommer att ta stora steg framåt i Fagersta på bekostnad av S och M

INSÄNDARE

De senaste årens konstiga beslut, desperata debattinlägg lokalt från Socialdemokraterna och vad man hör på stan tyder på att Sverigedemokraterna kommer att ta storslam vid nästa års val i Fagersta medan S och M går bakåt.

Särskilt Moderaterna ligger riktigt pyrt till som stödparti åt ett S som har helt andra värderingar när det gäller bidrag och skatter. Det kommer att bli ett iskallt uppvaknande för M på valnatten när partiet går framåt på riksplanet men tappar i Fagersta hos alla som inte längre vill vara något bihang till sossarna i allmänhet och Marino Wallsten i synnerhet.

Ett färskt exempel på hur M tas för givet av S är affären med de delvis kraftigt nedgångna fastigheterna på Hantverksvägen där M-ordföranden Jan Johansson inte hade en aning om vad som var i görningen när Wallsten kallade till extra KS-möte, han förväntades bara acceptera och ställa upp.

Det är faktiskt rent skamligt hur S frontman behandlar den person och det parti som möjliggör att han kan sitta kvar som kommunalråd och bete sig ungefär som Trump i sina utfall mot oppositionen och den massmedia som inte accepterar att dansa efter hans pipa.

Skillnaden mot valet 2018 är att vi nu fått bekräftat hur illa saker sköts i Fagersta där S löften om höjda betyg och mindre barngrupper i förskolan kommit på skam. Plus ett svindyrt värstingkök som man inte fått att fungera och en ny förskola som man ännu inte vet vad prislappen slutar på, för att inte glömma renoveringen av simhallen där NVK-ordföranden verkar haft noll koll men har mage att skylla på tjänstemän och svarta fläcken som pricken över i:et.

SD har dessutom fått en omtyckt ordförande som går hem hos Fagerstaborna med sin lättsamma personlighet, kunskap, erfarenhet och är uppskattad av många av oss sedan alla åren på Seco Tools.
En folkets man, precis vad Fagersta behöver!

MÅNGÅRIG INDUSTRIARBETARE

%d bloggare gillar detta: