Det heter sociala medier, El Rachidi

INSÄNDARE

Försöker ta mig igenom en mer eller mindre obegriplig insändare i FP där Gustav El Rachidi står som förstanamn även om innehållet, ordvalet och språkstilen påminner starkt om hur hans S-kompis Marino Wallsten brukar formulera sig.

I vanlig ordning ger insändaren ett flummigt intryck där El Rachidi och hans kamrater hänvisar till sådant som man inte ens vet vad de syftar på. De drar till med kommunalrådets slagdänga att politiken i Fagersta är ute på ”ett sluttande plan” och att i ”social media målas en missvisande bild efter en annan upp”.

Eftersom den allt hårdare kritiken mot Fagerstas ledning numera kan läsas lite överallt på nätet och delvis även i FP:s pappersupplaga, så är det på tiden att Gustav El Rachidi, Åsa-Märta Sjöström och Marino Wallsten åtminstone lär sig att det heter Sociala medier och inte ”social media.”

Kanske inte hela världen men eftersom de gärna själva tar tillfällena i akt att läxa upp andra som gör fel och framställer sig själva som så duktiga så är det på tiden att de föregår med gott exempel. Det har de tyvärr visat flera prov på motsatsen i insändare.

K-E BULLA

%d bloggare gillar detta: