Hoppas att Sd och V samarbetar för Fagerstas bästa

/Insändare

Det finns bara ett sätt att sätta stopp för vansinnet att köpa de nedgångna bostäderna i Kolarbyn för nästan en halv miljard kronor. Det är att SD och V gör gemensam sak och i kväll bordlägger frågan för att få till en folkomröstning.

Vi är många som inte trodde våra ögon när det stod klart att Fagersta kommun vill köpa in de hus som har sämst rykte i hela stan och det till ett kraftigt överpris.
Det är väl helt klart varför de båda bolagen vill sälja snabbt och en mäklare har anlitats som i prospektet påstår att Fagerstas folkmängd växer när den i själva verket har minskat två år i rad och har värsta nedgången i hela Västmanland. Bara det är en allvarlig varningssignal.

Vilka har kommuntoppen tänkt ska bo där, förutom de som skattebetalarna står för hyran åt med försörjningsbidrag? Ska Wallsten flytta från gräddhyllan på Andra sidan och Johansson från sitt vackra hus i Ombenning?

Nej storhetsvansinnet måste få ett slut innan det går käpprätt åt helsicke med Fagersta kommuns ekonomi och ännu fler flyttar ut. Låt inte S göra om samma misstag igen i den naiva övertygelsen att de alltid har rätt och alla andra har fel.

K-E BULLA

%d bloggare gillar detta: