Sluta att vara arroganta och svara på frågan!

/INSÄNDARE

Den politiska majoriten S+M har bytt den prisbelönta och omtyckta kommunslogan “Här får du livstid” mot “Älska Fagersta”, “Upplev Fagersta”, “Made in Fagersta”, “Se ut i Fagersta” och “Häng på Fagersta”.

Den amerikanske författaren och nobelpristagaren John Steinbeck skrev “Förmågan att tänka annorlunda än igår skiljer den vise från den envise”. Kommuninvånarna frågar efter den vishet som orsakade bytet, men styrande politiker håller envist tyst.

Jag, och många med mig, tycker inte att ett vinnande koncept som “Här får du livstid” ska ändras utan förklaring. Eller ser de styrande sig så pass mycket bättre och mer överlägsna att de inte behöver svara?

Sluta vara envisa och arroganta och svara varför ni bytte en i landet omtyckt kommunslogan?

SHIRO BIRANVAND, V

%d bloggare gillar detta: